Otsing
Otsi uudist:
Otsi toodet:
Tooted
Figuurpudelid
Kange alkohol
Lahja alkohol
Toiduained
Vahuvein
Veinid
Tooted
Winebar Tempranillo Classic Semi-Sweet 75cl 12%
Valmistamine: Tempranillo viinamarjad on korjatud La Mancha piirkonnast. Viinamarjadest pressitud mahl kääritatakse terastankides koos kestadega kontrollitud temperatuuril 25 C juures. Seejärel vein settib ja see filtreeritakse. Värvus: rubiinpunane. Aroom: magus maasika ja ploomikompott, õrn mustsõtar ja vürts. Maitse: pehme ja magus, keskmise täidlusega. Veini maitse on kerge ja magus, tunda on pehmeid tanniine, maasikamorssi ja kuivatatud ploome. Sobib: seltskonnajoogiks, juustude ja suupistetaga. Serv: 15°C - 16°C, bordeaux punaveiniklaas. Arengupotentsiaal: parim võimalikult värskelt.
Loe lähemalt
Cigarra Reserva Shiraz-Tinta Barroca 75cl
Loe lähemalt
Santero Proxe Extra Dry Twist 75cl 11,5%
Käsitsi korjatud viinamarjad pressitakse võimalikult kiiresti, et virre kokkupuude õhuga oleks üürike. Seejärel see filtreeritakse ning jahutatakse. Virret hoitakse madalal temperatuuril kuni järgmise fermentatsiooni faasini, et see säilitaks värskust ja aroomi. Valmistatud Charmant meetodil: veini sees olev gaas tekib naturaalsel teel, veini teistkordse kääritamise käigus kontrollitud temperatuuril. Mull on peen ja püsiv. Aroom on intensiivne ja puuviljaline. Maitse on värske ja püsiv. Sobib suurepäraselt aperitiiviks, juustude ja mereandide juurde.
Loe lähemalt
Monmousseau Cremant de Loire Rose Brut 75cl 12%
Valmistamine: esimene kääritamine viiakse läbi madaldatud temperatuuril terastankides. Vein valmib ´´Methode Traditionelle´´ põhimõttel ehk nn. ´´šampanjameetodil´´ ning teine kääritamine toimub pudelites. Teise kääritamise käigus tekib ka gaas, mis jääb pudelisse ´´lõksu´´. Tänu sellele on veinis olevad mullid erakordselt peened ja elegantsed. Seejärel küpseb vein 18-24 kuud maa-alustes keldrites konstantsel temperatuuril 12 C° juures.

Värvus: heleroosa, väga peene ja rikkaliku mulliga. Aroom: punased marjad ja vürtsid. Tunda nektariini ja lillelisust. Maitse: kompleksne, rikkalik ja väga puuviljane. Tunda suvist marjasust, aprikoosi ja õrna rösti. Järelmaitse pikk ja kreemjas. Sobib: aperitiiv, kalamari, valged kalaroad.
Loe lähemalt
Falima Dog Coconut Liquor 20cl 20% Box
Kookoseliköör
Loe lähemalt
Cape Heights Sauvignon Blanc 75cl
Loe lähemalt
Monmousseau Pouilly Fume 75cl
Viinamarjadest pressitakse virre, kääritatakse madalal temperatuuril 18°C kraadi juures ja seejärel arendatakse kuus kuud pärmisettel (Sur Lie). Veini ei piimhapendata. Aroom on roheline ja rohune, milles on tunda kuivatatud ürte, mustsõstralehti ja mustsõstrapunga ning magusaid valgeid luuvilju (aprikoos ja virsik). Õrnalt on tajuda ka rohelist karusmarja. Maitse on keskmise täidlusega ja intensiivne. Järelmaitses võib tajuda karusmarjade hapukust ja rohu mõrkjust. Sobib aperitiiviks, heledas kastmes valgete kalaroogade, kuumtöödeldud mereandide, suitsukala, kanaliha ja kitsepiimajuustu juurde.
Loe lähemalt