Otsing
Otsi uudist:
Otsi toodet:
Tooted
Figuurpudelid
Kange alkohol
Lahja alkohol
Toiduained
Vahuvein
Veinid
Tooted
Vistamar Brisa Chardonnay 75cl
Tšiili Keskoru parima mikrokliimaga viinamarjaväljadelt korjatud marjad kääritatakse kontrollitud temperatuuril, et tuua esile Chardonnay viinamarja värskus, pehmus ja puuviljalisus. Värskes aroomis on tunda papaiat, valget virsikut, küpset pirni ja õrna tamme nüanssi. Poolkuiva veini maitse on moosise alatooniga, milles on tunda tsitrust ja vaniljet. Sobib kana ja kalkunilihaga ning kooreses kastmes valmistatud kalaroogadega.
Loe lähemalt
Remy Pannier Rose dAnjou 75cl
Värv: roosikroonlehtede kahvatu roosa. Aroom: magusad küpsed viljad. Eriti tajuda maasikaid, punast virsikut, münti ja nüanss maalõhna. Lisaks kerge piimne aroom. Maitse: värske, poolkuiv, hästi puuviljane, ümar, nõtke, pehme maitse. Järelmaitses värskete, pehmete, küpsete puuviljade ja marjade hapukus. Sobivus: sobib iseseisvaks joogiks, veel salatitega, aromaatsete India ja Tai vürtsikate- ja magushapus kastmes valmistatud roogadega, kala ja valgest lihast roogadega ( kana, kalkun, sealiha ), puuvilja-marja kastmetega, ka hea jook enne sööki kui aperitiiv, suurepärane värskete juustudega, valgehallitusjuustuga, ja ka nauditav Eestis valmistatud mahedate juustudega. Arengupotentsiaal: veini on hea nautida võimalikult noorelt. Serv.temp: 10 – 12C ja Bordeaux valgeveiniklaas.
Loe lähemalt
Tiroliro Lisboa Tinto 75cl
Loe lähemalt
Quatre Lys Languedoc Rouge
Loe lähemalt
The Irishman 70 Irish Whiskey 70cl 40% Box
Värv: kollakas kuldne. Aroom: lilleline, pirni lõhnad ( düšess ), küpsed õuna lõhnad, valge virsik, mirabelle, õrn toffee, vürts-pipar, viski piiritus, vanilje, virsiku mandel. Maitse: keskmise täidlusega, rohkelt puuviljane, järelmaitses puidu tanniinid. Hea tasemega iiri viski, kergesti segunev, seetõttu väga hea kasutada kokteilides ja segujookides ( sealhulgas ka iiri kohvi valmistamiseks ). Sobivus: serveerida jääga või allikaveega, Iiri kohvi valmistamiseks. Areng: säilitada vertikaalasendis, jahedas ja pimedas kohas. Serv.temp: 16C. Viski tumbleris.
Loe lähemalt
Quatre Lys Bordeaux Selection Francaise 75cl
Viinamarjade korje sooritatakse masinatega. Veinikotta saabudes marjad sorteeritakse ja purustatakse, millele järgneb 48 tunnine matseratsioon. Veinikäärimise temperatuur on 28°C, kus kasutatakse roostevabast terasest mahuteid. Peale veini käärimist järgneb piimhappekääritamine, mille järel veini arendatakse edasi prantsuse tammevaatides. Aroomis võib tajuda okaspuu vaiku, mustikaid, musta ploomi, magusa vanilje nüanssi ja mustsõstart. Maitse on intensiivne, keskmise täidlusega. Järelmaitses on tunda pehmeid marja ja puidu tanniine ning punaste marjade värskendavat hapukust. Sobib loomaliha välis- ja sisefilee juurde. Samuti võib seda veini kombineerida ka küpsetatud sealihaga.
Loe lähemalt
Pierre Larousse Blanc de Blancs Brut 20cl 11.5%
Valmistamine: viinamarjad sorteeritakse ja puhastatakse rootsudest, peale pressimist kääritatakse suurte terastankides baasvein. Gaas veini sisse tuleb Charmant meetodil: terastankis olevale veinile lisatakse suhkrut ja kultuurpärmi misjärel toimub teine käärimine suletud süsteemis. Käärimisel erituv süsihappegaas jääb veini sisse kinni. Peale kääritamist vein filtreeritakse ning pannakse pudelisse. Värvus: helekollane, peene mulliga. Aroom: värskes aroomis on tunda lillelisust (kuslapuu) ja tsitruselisi (sidrun, laim) ning aimatavaid pärmiseid nüansse. Maitse: kuiv kerge vein, milles on mõnusalt värsket puuviljalisust. Järelmaitses tajuda õrna õuna hapukust. Sobib: aperitiiv, külmad suupisted lihast ja kalast. Serv: 6°C, vahuveini klaas (flute).
Loe lähemalt