Otsing
Otsi uudist:
Otsi toodet:
Tooted
Figuurpudelid
Kange alkohol
Lahja alkohol
Toiduained
Vahuvein
Veinid
Tooted
Lautrec VSOP 70cl 40% Box
Laagerdamise vanus minimaalselt 10 aastat tammevaadis. Piirkonnad: Petite Champagne, Borderies ja Fins Bois. Konjaki kergelt puiduses aroomis on tunda lillelisust, pähklisust ja moosisust. Maitse on pehme ja kergesti joodav. Poznam International, Poola 2000, kuldmedal. Intervins, Kanada 1999, kuldmedal. International Wine and Spirit, London 1999, pronksmedal.
Loe lähemalt
Monmousseau Chinon Cabernet Franc 75cl
Marjad purustatakse ja veinimeski kääritatakse 27-29°C kraadi vahel. Seejärel veini piimhapendatakse ja arendatakse 12 kuud Prantsuse tammevaatides. Aroomis on tunda mustsõstart, musta ploomi, alusmetsa ja rohelist münti. Maitse on keskmise täidlusega, nauditava pehme puuviljalisusega, järelmaitses pehmed marja- ja puidu tanniinid. Sobib lambaliha juurde, veise sise- ja välisfileega, nauditav ka ulukilihaga, eriti hirve ja metssea roogadega ning poolkõvade veisepiimast valmistatud laabijuustudega.
Loe lähemalt
Falima Heart Strawberry Liquor 20cl 20% Box
Maasikaliköör
Loe lähemalt
Monmousseau Pouilly Fume 75cl
Viinamarjadest pressitakse virre, kääritatakse madalal temperatuuril 18°C kraadi juures ja seejärel arendatakse kuus kuud pärmisettel (Sur Lie). Veini ei piimhapendata. Aroom on roheline ja rohune, milles on tunda kuivatatud ürte, mustsõstralehti ja mustsõstrapunga ning magusaid valgeid luuvilju (aprikoos ja virsik). Õrnalt on tajuda ka rohelist karusmarja. Maitse on keskmise täidlusega ja intensiivne. Järelmaitses võib tajuda karusmarjade hapukust ja rohu mõrkjust. Sobib aperitiiviks, heledas kastmes valgete kalaroogade, kuumtöödeldud mereandide, suitsukala, kanaliha ja kitsepiimajuustu juurde.
Loe lähemalt
Calvados Boulard XO 50cl 40%
Loe lähemalt
Winebar Tempranillo Semi-Sweet 75cl 12%
Valmistamine: Tempranillo viinamarjad on korjatud La Mancha piirkonnast. Viinamarjadest pressitud mahl kääritatakse terastankides koos kestadega kontrollitud temperatuuril 25 C juures. Seejärel vein settib ja see filtreeritakse. Värvus: rubiinpunane. Aroom: magus maasika ja ploomikompott, õrn mustsõtar ja vürts. Maitse: pehme ja magus, keskmise täidlusega. Veini maitse on kerge ja magus, tunda on pehmeid tanniine, maasikamorssi ja kuivatatud ploome. Sobib: seltskonnajoogiks, juustude ja suupistetaga. Serv: 15°C - 16°C, bordeaux punaveiniklaas. Arengupotentsiaal: parim võimalikult värskelt.
Loe lähemalt
Remy Pannier Vouvray 75cl
Loe lähemalt