Otsing
Otsi uudist:
Otsi toodet:
Tooted
Figuurpudelid
Kange alkohol
Lahja alkohol
Toiduained
Vahuvein
Veinid
Tooted
Monmousseau Pouilly Fume 75cl
Viinamarjadest pressitakse virre, kääritatakse madalal temperatuuril 18°C kraadi juures ja seejärel arendatakse kuus kuud pärmisettel (Sur Lie). Veini ei piimhapendata. Aroom on roheline ja rohune, milles on tunda kuivatatud ürte, mustsõstralehti ja mustsõstrapunga ning magusaid valgeid luuvilju (aprikoos ja virsik). Õrnalt on tajuda ka rohelist karusmarja. Maitse on keskmise täidlusega ja intensiivne. Järelmaitses võib tajuda karusmarjade hapukust ja rohu mõrkjust. Sobib aperitiiviks, heledas kastmes valgete kalaroogade, kuumtöödeldud mereandide, suitsukala, kanaliha ja kitsepiimajuustu juurde.
Loe lähemalt
Marie Brizard Chocolat Royal 70cl 17%
Šokolaadiliköör. Sobib tarbimiseks puhtalt või kokteilide koostisosana. Näidisretsept: ROYAL ALEXANDER - (2,5cl Marie Brizard Chocolat Royal, 3cl Godet konjakit, 1,5cl maasikasiirupit, 2cl rõõska koort - šeikida)
Loe lähemalt
Ferreira Dona Antonia Reserva Porto 75cl 20% Tube
värv: granaatpunane aroom: arenenud veini lõhnaga, kompleksne, rikkalik, intensiivne. tajuda värskeid ja kuivatatud puuvilju: tumedad kirsid, põldmarjad, mustikad. maitse: täidlane, magus, marjane, pehmed vaevu tajutavad puidu ja marja tanniinid. sobivus: šokolaadi koogid, marja- ja puuviljakoogid tumedatest viljadest, küpsed juustud (cheddar) ja sinihallitusjuustud. areng: valmis tarbimiseks. kinnises pudelis võib säilitada pikalt. serv.temp: 16C, serv.klaas portveini copita.
Loe lähemalt
Pusser`s British Navy Rum 70cl 40%
Nii kaua kui mäletatakse, on rumm ja meri ikka käsikäes käinud. Ka Kuninglikus Briti laevastikus oli 300 aasta vältel kombeks jagada meremeestele päevane doos rummi. Jagaja, inglise keeles pursuer, muutus meremeeste slängis Pusser’s-iks ning nii hakati ka jagatavat rummi nimetama Pusser’s rummiks. Igapäevane rummiratsioon õnnistas meremeeste päevi kuni 31. juulini 1970 aastal, mil Briti Admiralide Nõukogu otsustas rummijagamise lõpetada, kuna laevade juhtimiseks kasutatav keeruline elektroonika ei jätnud ruumi väikesteks näpukateks, mis kergelt vintis meremeestel ikka juhtuda võis. 1979 aastal taaselustas ettevõtja Charles Tobias Pusser’s rummi traditsiooni. Ta hankis Admiralide Nõukogust rummivalmistamise retsepti ning asutas oma ettevõtte Lääne-India saarestike, Briti Neitsisaartes asuvale Torola saarele. Pusser’s rummi valmistatakse sama kuningliku retsepti järgi, ilma ühtegi lisaainet lisamata ning seetõttu kutsutakse Pusser’s rumme rummide Single Malt-iks.
Loe lähemalt
Diplomatico Reserva Exclusiva 12YO Rum kinkekarp - metallist kohver
Kompleksne ja kaua laagerdunud rumm, mille aroomis on tunda rosinaid, jäätist, kakaod, ingveri ja kaneeli. Hiljem lisandub küpsetatud banaan, koorekomm, tammine vanilje, piparkook ja apelsinikoor. Maitse on sügav ja väga elujõuline. Tunda on troopilis puuvilju, tumedat šokolaadi ja vanilje jäätise nüansse.
Loe lähemalt
Falima Shoe Brandy 35cl 38%
Värv: merevaik Aroom: intensiivne, puuviljadest enim tajuda kuivatatud ploomi ja puidu fenoolsust. Maitse: jõuline, intensiivne, magusad puuviljad ja järelmaitse alkohoolne ja tuline. Sobivus: digestiiv, seedimist soodustavate jookidega: kohvi, tee, kakao ja kokteilide valmistamiseks. Areng: hoida pimedas jahedas kohas vertikaalasendis. Serv.temp: 18C. Brändi tulp.
Loe lähemalt
Quatre Lys Anjou Blanc
Loe lähemalt