Otsing
Otsi uudist:
Otsi toodet:
Tooted
Figuurpudelid
Kange alkohol
Lahja alkohol
Toiduained
Vahuvein
Prantsuse vahuvein
Itaalia vahuvein
Alkoholivabad vahuveinid
Veinid
Vahuvein
Duc de Paris Brut 75cl 10,5%
Kerge, kuiv vahuvein Prantsusmaalt. Valmistatud 100% VIINAMARJADEST! Värv: kahvatu õlgkollane, väikeste mullidega. Aroom: värske, puuviljane: peamiselt õun, ürdid ja õrnalt pähklisust. Maitse: elav, õhuke, kuiv, meeldiva puuviljasusega. Areng: ei kuulu arendamisele. Serv.temp: 6C Sobivus: Autentne Prantsuse vahuvein, mis sobib aperitiiviks ning värskete ja poolkõvade juustudega.
Loe lähemalt
Duc de Paris Demi-Sec 75cl 10,5%
Kerge, poolmagus hele vahuvein Prantsusmaalt. Valmistatud 100% VIINAMARJADEST! Aroom on kerge, värske. Maitse on harmooniline, poolmagus. Puuviljane. Autentne Prantsuse vahuvein, mis sobib desserdina magusate roogade juurde ning vastuvõttude korraldamiseks.
Loe lähemalt
Pierre Larousse Blanc de Blancs Brut 20cl 11.5%
Valmistamine: viinamarjad sorteeritakse ja puhastatakse rootsudest, peale pressimist kääritatakse suurte terastankides baasvein. Gaas veini sisse tuleb Charmant meetodil: terastankis olevale veinile lisatakse suhkrut ja kultuurpärmi misjärel toimub teine käärimine suletud süsteemis. Käärimisel erituv süsihappegaas jääb veini sisse kinni. Peale kääritamist vein filtreeritakse ning pannakse pudelisse. Värvus: helekollane, peene mulliga. Aroom: värskes aroomis on tunda lillelisust (kuslapuu) ja tsitruselisi (sidrun, laim) ning aimatavaid pärmiseid nüansse. Maitse: kuiv kerge vein, milles on mõnusalt värsket puuviljalisust. Järelmaitses tajuda õrna õuna hapukust. Sobib: aperitiiv, külmad suupisted lihast ja kalast. Serv: 6°C, vahuveini klaas (flute).
Loe lähemalt
Monmousseau Cremant de Loire Brut 75cl 12%
Esimene kääritamine viiakse läbi madaldatud temperatuuril terasmahutites. Vein valmib Methode Traditionelle põhimõttel ning teine kääritamine toimub pudelis. Seejärel vein küpseb 18-24 kuud maa-alustes keldrites konstantsel temperatuuril 12 C. Vahuvein on väga peene mulliga. Chenini värskus ja happesus tasakaalustub ideaalselt Chardonnay ja Cabernet Franci täidlusega. Maitses võib tunda rohelist õuna, õrna mineraalset alatooni ja kreemjat virsikut. Sobib aperitiiviks, kalamarja ja valgete kalaroogade juurde.
Loe lähemalt
Monmousseau Cremant de Loire Rose Brut 75cl 12%
Valmistamine: esimene kääritamine viiakse läbi madaldatud temperatuuril terastankides. Vein valmib ´´Methode Traditionelle´´ põhimõttel ehk nn. ´´šampanjameetodil´´ ning teine kääritamine toimub pudelites. Teise kääritamise käigus tekib ka gaas, mis jääb pudelisse ´´lõksu´´. Tänu sellele on veinis olevad mullid erakordselt peened ja elegantsed. Seejärel küpseb vein 18-24 kuud maa-alustes keldrites konstantsel temperatuuril 12 C° juures.

Värvus: heleroosa, väga peene ja rikkaliku mulliga. Aroom: punased marjad ja vürtsid. Tunda nektariini ja lillelisust. Maitse: kompleksne, rikkalik ja väga puuviljane. Tunda suvist marjasust, aprikoosi ja õrna rösti. Järelmaitse pikk ja kreemjas. Sobib: aperitiiv, kalamari, valged kalaroad.
Loe lähemalt
Duc de Paris Demi-Sec 75cl 10,5% Box
Kerge, poolmagus hele vahuvein Prantsusmaalt. Valmistatud 100% VIINAMARJADEST! Aroom on kerge, värske. Maitse on harmooniline, poolmagus. Puuviljane. Autentne Prantsuse vahuvein, mis sobib desserdina magusate roogade juurde ning vastuvõttude korraldamiseks.
Loe lähemalt
Champagne Maxime Godet 1er Cru Cuvee Speciale 75cl 12%
Loe lähemalt
Veuve Amiot Cremant de Loire Brut 75cl 12%
Loe lähemalt
Santero Prosecco Extra Dry Twist 75cl 11,5%
Valmistatud Charmat meetodil. Viinamarjad korjatakse käsitsi ning pressitakse puhas mahl, mis kääritatakse madalal temperatuuril. Välimus on kahvatu õlgkollane, roheka varjundiga. Mull on peen ja püsiv. Aroomis on tunda rikkalik lillede ja puuviljade bukett. Maitse on värske, puuviljane ja püsiv. Sobib suurepäraselt aperitiiviks ning eelroogade, mereandide ja juustude kõrvale. Serveerimistemperatuur: 5-6 C
Loe lähemalt
Santero Asti DOCG Twist 75cl 7,5%
Käsitsi korjatud viinamarjad pressitakse võimalikult kiiresti, et virre kokkupuude õhuga oleks üürike. Seejärel see filtreeritakse ning jahutatakse. Virret hoitakse madalal temperatuuril kuni järgmise fermentatsiooni faasini, et see säilitaks värskust ja aroomi. Valmistatud Charmant meetodil: veini sees olev gaas tekib naturaalsel teel, veini teistkordse kääritamise käigus kontrollitud temperatuuril. Mull on peen ja püsiv. Aroom on delikaatne, kus on tunda salvei ja mee noote. Maitse on õrn ja hästi tasakaalustatud. Sobib erinevate magustoitude, eriti kondiitritoodete juurde.
Loe lähemalt
Santero Moscato Dolce Twist 75cl 6,5%
Käsitsi korjatud viinamarjad pressitakse võimalikult kiiresti, et virre kokkupuude õhuga oleks üürike. Seejärel see filtreeritakse ning jahutatakse. Virret hoitakse madalal temperatuuril kuni järgmise fermentatsiooni faasini, et see säilitaks värskust ja aroomi. Valmistatud Charmant meetodil: veini sees olev gaas tekib naturaalsel teel, veini teistkordse kääritamise käigus kontrollitud temperatuuril. Mull on peen ja püsiv. Aroom on delikaatne, kus on tunda salvei ja mee noote. Maitse on õrn ja sametine. Sobib erinevate magustoitude ja puuviljade juurde.
Loe lähemalt
Santero Proxe Extra Dry Twist 75cl 11,5%
Käsitsi korjatud viinamarjad pressitakse võimalikult kiiresti, et virre kokkupuude õhuga oleks üürike. Seejärel see filtreeritakse ning jahutatakse. Virret hoitakse madalal temperatuuril kuni järgmise fermentatsiooni faasini, et see säilitaks värskust ja aroomi. Valmistatud Charmant meetodil: veini sees olev gaas tekib naturaalsel teel, veini teistkordse kääritamise käigus kontrollitud temperatuuril. Mull on peen ja püsiv. Aroom on intensiivne ja puuviljaline. Maitse on värske ja püsiv. Sobib suurepäraselt aperitiiviks, juustude ja mereandide juurde.
Loe lähemalt
Villa Jolanda Baby Prosecco Extra Dry 20cl 11,5%
Valmistatud Charmat meetodil. Viinamarjad korjatakse käsitsi ning pressitakse puhas mahl, mis kääritatakse madalal temperatuuril. Välimus on kahvatu õlgkollane, roheka varjundiga. Mull on peen ja püsiv. Aroomis on tunda rikkalik lillede ja puuviljade bukett. Maitse on värske, puuviljane ja püsiv. Sobib suurepäraselt aperitiiviks ning eelroogade, mereandide ja juustude kõrvale. Serveerimistemperatuur: 5-6 C
Loe lähemalt
Santero BLUE Extra Dry Twist 75cl 11,5%
Charmant meetodil valmistatud veinile lisatakse värvaineid ja looduslike aroome. Tulemuseks on poolkuiv, värske, aromaatne ja värvilt sinine vahuvein. Sobib suurepäraselt seltskonnajoogiks.
Loe lähemalt
Santero Vin-Up Alcohol Free Sparkling wine 75cl
Valmistamine: Piedmonte piirkonna Moscato viinamarjadest pressitud puhas ja värske viinamarjamahl paströriseeritakse. Pudeldamisel lisatakse gaas ning natuke aroomiaineid, et suurendada veini aromaatsust. Värvus: Kuldkollane. Aroom: aromaatne, puhas ja magus. Maitse: väga magus, kuid samas värske ning maitseküllane. Sobib: väga hea pidulike sündmuste tähistamiseks. Sobib suurepäraselt desserdi ja kondiitritoodete kõrvale. Sobib: väga hea pidulike sündmuste tähistamiseks. Sobib suurepäraselt desserdi ja kondiitritoodete kõrvale. Serv: 6°C, vahuveini klaas (flute).
Loe lähemalt